Een Website Laten Maken

Wist u dat een website laten maken helemaal niet duur hoeft te zijn.

Een webshop is niet meer weg te denken in 2021

Online jouw producten verkopen

Jouw eigen website laten maken

Een website laten maken voor uw onderneming.

Er zijn steeds meer ondernemingen die een website laten maken. De online zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten kent vele voordelen. Want tegenwoordig zoekt bijna iedereen op het internet naar de diensten of producten die ze willen aanschaffen. Zoeken op het internet is niet meer weg te denken. Veel bedrijven die een website hebben laten maken hebben daar al de vruchten van geplukt. En al helemaal de afgelopen 2 jaar tijdens die nare corona periode. Sommige bedrijven waren zelfs afhankelijk van hun website doordat er een click en collect procedure was bedacht. Een website laten maken door Jcmwebdesign betekend dat je jouw website zelf kan vullen met jouw eigen content zoals teksten, afbeeldingen en producten. Dus op een later tijdstip kan je zelf heel eenvoudig zelf iets toevoegen aan jouw website. En als je daar niet handig in bent of geen tijd voor hebt dan kan ik dat ook voor jou doen. Deze service is opgenomen in mijn WordPress onderhoud paketten.

Wat als u een website laat maken.

Een website is opgebouwd uit een aantal elementen.

Deze elementen zijn:

Wanneer je als deze elementen samenvoegd heb je een website.  In mijn portofolio kunt u een aantal webshops zien die klanten door mij hebben laten maken. 

WordPress

Een webshop maak ik altijd met WordPress. Want een webshop gemaakt met Wordpress is op een later tijdstip namelijk eenvoudig door jou zelf te beheren. Je kunt zelf producten, afbeeldingen en teksten toevoegen. WordPress is op dit moment ook het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) voor webshops.

Woocommerce

Een website laten maken met Woocommerce heeft alleen maar voordelen. Met Woocommerce kan je jouw producten beheren en in de webshop zetten. Elk product zal handmatig ingevoerd worden met een mooie afbeelding en omschrijving van jouw product. En niet geheel onbelangrijk het bedrag. Mocht je later zelf een product willen toevoegen aan jouw webshop dan kan je dat dus in Woocommerce doen. Met woocommerce kan je jouw producten aan klanten uit alle landen verkopen.

Thema

Een website laten maken begint met het kiezen van een geschikte thema. Een thema is de lay-out van jouw webshop. Er bestaan duizenden thema's die geschikt zijn voor een webwinkel. Een thema is eigenlijk een voorgeprogrammeerde lay-out die naar jouw wens is aan te passen. Dus volledig in jouw huisstijl. Afbeeldingen, kleuren en lettertype zijn volledig aanpasbaar. Het is aan jou om een mooi thema uit te zoeken. Natuurlijk kan ik jou daarbij uitstekend adviseren op basis van kennis en ervaring.

Online betaalmodule

Wanneer WordPress, Woocommerce en jouw thema naar wens is zal ik de online betaalmodule in jouw webshop installeren. Een online betaalmodule zorgt er voor dat jouw klanten online jouw producten in hun virtuele winkelmandje kunnen doen en afrekenen. Er zijn verschillende soorten online betaalmodules beschikbaar. De meest gebruikte Nederlandse online betaalmodules van dit moment zijn Sisow en Mollie

Plug-ins

Plug-in voor beveiliging: Standaard gebruik is verschillende plug-ins om jouw website zo veilig mogelijk te houden. Want een veilige website is waar jouw klanten behoefte aan hebben. Ik gebruik ook altijd een plug-in om er voor te zorgen dat jouw website niet gehackt kan worden. Ik maak een veilige inlog url en zorg er voor dat ongewenste inlogpogingen worden geblokkeerd.

Plug-in voor een snelle website: Ik installeer een plug-in die er voor zorgt dat jouw webshop goed en snel werkt. Een goed en snel werkende webshop zorgt er voor dat potentiële klanten op jouw webshop blijven. Maar een goede snelheid van een webshop zorgt ook voor een betere ranking in de zoekresultaten van zoekmachines.

Plug-in voor SEO (zoekmachine optimalisatie): Om er voor te zorgen dat jouw webwinkel gevonden wordt in zoekmachines zal er zoekmachine optimalisatie toegepast moeten worden. Hoe beter de SEO hoe hoger de webshop rankt in zoekmachines. Een goed SEO bestaat uit ontzettend veel factoren. Ik ga ze hier niet omschrijven want dan ben je over 2 uur nog aan het lezen. Maar ik kan je verzekeren dat ik zoekmachine optimalisatie goed beheers. Wil je meer weten over SEO lees deze berichten dan maar eens.

Plug-in voor nieuwsbrieven: Als je dat wil kan ik er voor zorgen dat men simpel door het achterlaten van een e-mailadres nieuwsbrieven verzonden kunnen worden. Met nieuwsbrieven kan je jouw klanten op de hoogte houden van aanbiedingen en promoties.

Een website laten maken en de kosten.

Hoe duur is een website laten maken

Wat de kosten zijn van een website laten maken hangt af van heel veel factoren. Een van deze factoren is bijvoorbeeld de grootte van de website. Hiermee bedoel ik hoeveel pagina's of producten moeten worden opgenomen in de website.

Er meerdere pagina's die gemaakt moeten worden. Bijvoorbeeld een contactformulier of een FAQ. Of misschien wel een 'over ons' pagina. Misschien wil je wel dat er een blog is gekoppeld aan jouw webshop. Dat kan allemaal. 

Dus voordat ik kan bepalen wat de kosten zijn van een website laten maken is, heb ik zo veel mogelijk informatie nodig. Pas dan kan ik een offerte opmaken. Ik verzeker je dat deze offerte voor jouw website zeer scherp en concurrerend zal zijn. 

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op voor een informatief gesprek. Je zit nergens aan vast en ik verplicht je tot niets.

Hieronder kan je enkele recente webshops bekijken die ik heb gemaakt.

TOP