Een Webshop Laten Maken.

Online jouw producten verkopen

Een webshop is niet meer weg te denken in 2021

Online jouw producten verkopen

Jouw eigen webwinkel

Een webshop laten maken voor meer omzet.

Steeds meer bedrijven die producten verkopen stappen over op online verkoop. Het online verkopen van hun producten via een webshop. De reden hier voor is dat het simpelweg de omzet vergroot. Een webshop laten maken heeft vele voordelen voor winkels en bedrijven. Het online verkopen van producten met een webshop gaat snel en eenvoudig en is makkelijk bij te houden. Een webshop laten maken door Jcmwebdesign betekend dat je jouw webshop zelf kan vullen met jouw eigen producten, afbeeldingen en teksten. Dus op een later tijdstip kan je zelf heel eenvoudig zelf producten toevoegen. En als je daar niet handig in bent of geen tijd voor hebt dan kan ik dat ook voor jou doen. Deze service is opgenomen in mijn WordPress onderhoud paketten.

Wat is een webshop en hoe ziet een webshop er uit.

Een webshop is als het ware opgebouwd uit een aantal elementen.

Deze elementen zijn:

Wanneer je als deze elementen samenvoegd heb je een webshop. Dus een webshop laten maken is niet zomaar een website gemaakt met WordPress. Een webshop laten maken is een website gemaakt met WordPress, Woocommerce, een thema, online betaalmodule en meerdere plug-ins.

In mijn portofolio kunt u een aantal webshops zien die klanten door mij hebben laten maken. 

WordPress

Een webshop maak ik altijd met WordPress. Want een webshop gemaakt met Wordpress is op een later tijdstip namelijk eenvoudig door jou zelf te beheren. Je kunt zelf producten, afbeeldingen en teksten toevoegen. WordPress is op dit moment ook het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) voor webshops.

Woocommerce

Een webshop laten maken met Woocommerce heeft alleen maar voordelen. Met Woocommerce kan je jouw producten beheren en in de webshop zetten. Elk product zal handmatig ingevoerd worden met een mooie afbeelding en omschrijving van jouw product. En niet geheel onbelangrijk het bedrag. Mocht je later zelf een product willen toevoegen aan jouw webshop dan kan je dat dus in Woocommerce doen. Met woocommerce kan je jouw producten aan klanten uit alle landen verkopen.

Thema

Een webshop laten maken begint met het kiezen van een geschikte thema. Een thema is de lay-out van jouw webshop. Er bestaan duizenden thema's die geschikt zijn voor een webwinkel. Een thema is eigenlijk een voorgeprogrammeerde lay-out die naar jouw wens is aan te passen. Dus volledig in jouw huisstijl. Afbeeldingen, kleuren en lettertype zijn volledig aanpasbaar. Het is aan jou om een mooi thema uit te zoeken. Natuurlijk kan ik jou daarbij uitstekend adviseren op basis van kennis en ervaring.

Online betaalmodule

Wanneer WordPress, Woocommerce en jouw thema naar wens is zal ik de online betaalmodule in jouw webshop installeren. Een online betaalmodule zorgt er voor dat jouw klanten online jouw producten in hun virtuele winkelmandje kunnen doen en afrekenen. Er zijn verschillende soorten online betaalmodules beschikbaar. De meest gebruikte Nederlandse online betaalmodules van dit moment zijn Sisow en Mollie

Plug-ins

Plug-in voor beveiliging: Standaard gebruik is verschillende plug-ins om jouw website zo veilig mogelijk te houden. Want een veilige website is waar jouw klanten behoefte aan hebben. Ik gebruik ook altijd een plug-in om er voor te zorgen dat jouw website niet gehackt kan worden. Ik maak een veilige inlog url en zorg er voor dat ongewenste inlogpogingen worden geblokkeerd.

Plug-in voor een snelle website: Ik installeer een plug-in die er voor zorgt dat jouw webshop goed en snel werkt. Een goed en snel werkende webshop zorgt er voor dat potentiële klanten op jouw webshop blijven. Maar een goede snelheid van een webshop zorgt ook voor een betere ranking in de zoekresultaten van zoekmachines.

Plug-in voor SEO (zoekmachine optimalisatie): Om er voor te zorgen dat jouw webwinkel gevonden wordt in zoekmachines zal er zoekmachine optimalisatie toegepast moeten worden. Hoe beter de SEO hoe hoger de webshop rankt in zoekmachines. Een goed SEO bestaat uit ontzettend veel factoren. Ik ga ze hier niet omschrijven want dan ben je over 2 uur nog aan het lezen. Maar ik kan je verzekeren dat ik zoekmachine optimalisatie goed beheers. Wil je meer weten over SEO lees deze berichten dan maar eens.

Plug-in voor nieuwsbrieven: Als je dat wil kan ik er voor zorgen dat men simpel door het achterlaten van een e-mailadres nieuwsbrieven verzonden kunnen worden. Met nieuwsbrieven kan je jouw klanten op de hoogte houden van aanbiedingen en promoties.

Een webshop laten maken en de kosten.

De kosten voor een webshop laten maken hangt af van een aantal factoren.

Hoe duur een webshop laten maken is, hangt af van heel veel factoren. Een aantal van deze factoren zijn de grootte van de webshop. Hiermee bedoel ik hoeveel producten moeten worden opgenomen in de webwinkel.

Om je een klein voorbeeld te geven; het kost gemiddeld een uur om één product toe te voegen aan de webwinkel. Maar dan is het product SEO ready en volledig af. Daarnaast zijn er meerdere pagina's die gemaakt moeten worden. Bijvoorbeeld een contactformulier of een FAQ. Of misschien wel een 'over ons' pagina. Misschien wil je wel dat er een blog is gekoppeld aan jouw webshop. Dat kan allemaal. 

Dus voordat ik kan bepalen hoe duur een webshop laten maken is, heb ik zo veel mogelijk informatie nodig. Pas dan kan ik een offerte opmaken. Ik verzeker je dat deze offerte voor jouw webshop zeer scherp en concurrerend zal zijn. 

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op voor een informatief gesprek. Je zit nergens aan vast en ik verplicht je tot niets.

Hieronder kan je enkele recente webshops bekijken die ik heb gemaakt.

TOP