Website onderhoud | support voor WordPress websites.

8 REDENEN WAAROM WEBSITE ONDERHOUD BELANGRIJK IS

Waarom website onderhoud echt belangrijk is. Hieronder lees je de 8 belangrijkste redenen waarom je website moet blijven onderhouden:

 • Het voorkomt dat de website gehackt wordt

 • Up to date houden van de WordPress en Plug-ins

 • Het voorkomen van uitval van website functies

 • Het verbeteren van de beveiliging van de website

 • Het herstellen van onzichtbare programmeerfouten

 • Het toevoegen van nieuwe website functies

 • Het verbeteren van de snelheid van de website

 • Het behouden en/of verbeteren van jouw ranking in zoekmachines

Website onderhoud en Support

Zonder website ondehoud onderhoud
Loop je het risico dat jouw website stuk gaat

Website onderhoud gaat niet alleen om het regelmatig updaten van jouw website. Ook updates van jouw WordPress thema en plug-ins zijn enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goed werkende en veilige WordPress website. 

Website onderhoud is o.a. het updaten van jouw website en WordPress theme

Uitleg over WordPress theme updaten

WordPress onderhoud gaat niet alleen om het regelmatig updaten van WordPress.

Ook updates van jouw WordPress theme en plug-ins zijn enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goed werkende en veilige WordPress website. 

Er zijn verschillende redenen waarom je met regelmaat jouw WordPress website en plug-ins dient bij te werken.

Website onderhoud is ook updaten van plugins

Uitleg over plugin updaten

WordPress onderhoud hoort ook het updaten van de geïnstalleerde plugins op jouw website. Voor de ontwikkelaars van plugins het is belangrijk dat hun plugin blijft functioneren wanneer WordPress een update heeft doorgevoerd.

Website onderhoud is updaten van WordPress

Uitleg over WordPress updaten

WordPress is werelds meest gebruikte CMS systeem. Het meerendeel van alle websites is gemaakt met WordPress en is de core van jouw website. Jouw website is opgebouwd uit WordPress, een theme en plugings. Dus deze drie maken samen jouw WordPress website en zijn allemaal afhankelijk van elkaar.

Wanneer de ontwikkelaar van WordPress een update van doorvoert zullen de ontwikkelaars van themes en plugins elkaar snel volgen. Zo zorgen zij samen voor een functionele, veilige en snelle betrouwbare WordPress website.

Website onderhoud is back-up maken van een WordPress website

Uitleg over backup maken WordPress website

Waarom zou je een back-up maken van jouw website? Het is erg belangrijk om voor het updaten van WordPress, theme of plugin altijd en backup te maken van jouw website. Want het updaten is niet altijd zonder risico. Maak dus daarom altijd een back-up van jouw website voordat je gaat updaten. Meestal gaat het updaten van WordPress, je theme en plugins goed. Maar wanneer een theme of plugin nog niet compatible is met de laatste versie van WordPress kan dit een probleem opleveren. De website kan hierdoor onleesbaar worden of zelfs stuk gaan.  

Website onderhoud zelf doen en waar je op moet letten.

Uitleg over zelf onderhouden WordPress website

Ben je van plan om WordPress onderhoud zelf te doen dan is het belangrijk om regelmatig te controleren of er updates beschikbaar zijn van WordPress, theme en plugins. En wanneer er updates beschikbaar zijn deze te installeren. De veiligste manier om dit te doen is in een testomgeving. Zorg er altijd voor dat je voor het updaten een backup hebt gemaakt van jouw website.

Zoals je ziet zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken bij het updaten van WordPress, jouw thema en plug-ins.. Voordat je begint met het updaten van Wordpress, je thema of de plug-ins maak je altijd eerst een back-up van jouw WordPress website.

Want een veel voorkomend probleem is dat jouw thema of sommige WordPress plug-ins ineens niet samenwerken met elkaar. Daarmee bedoel ik dat de plug-ins onderling een conflict kunnen veroorzaken als er voor de ene plugin wel een update is en voor de andere niet. Bij zo'n conflict kan de website soms niet meer goed wordt weergegeven of stuk gaan. En zie het dan maar eens voor elkaar te krijgen dat je de website weer werkend krijgt zonder back-up. 

Om te zorgen dat jij dit probleem nooit zal hebben, heb ik de WordPress back-up optie in mij WordPress onderhoud pakketten opgenomen. Je dan een keuze maken uit een wekelijkse- of maandelijkse update sessie. Zo heb je altijd een back-up van een goed werkende WordPress website tot jouw beschikking.

WordPress support

WordPress support voor een altijd goed werkende website

Heb je hulp nodig omdat je een aanpassing wilt doen aan jouw WordPress website? Misschien is er wel iets fout gegaan of je wilt iets weten. Dan kan je mij bellen of een berichtje sturen. Ik help je direct. WordPress support is fijn om te hebben. Zo kan je altijd terugvallen op WordPress kennis en ervaring.

Website onderhoud- en support pakketten

Prijsoverzicht WordPress ondehoud en support

Heb je onvoldoende kennis van het updaten en onderhouden van een WordPress website en wil je niet het risico lopen dat je ongewild jouw website onherstelbaar beschadigt? Dan kan je dat bij mij uitbesteden. Laat het WordPress onderhoud aan Jcmwebdesign over. Uitstekende support zodat je altijd zeker bent van een goed werkende website!

Maak gebruik van één van de WordPress onderhoud en support pakketten. Ik heb met zorg deze drie WordPress onderhoud- en support pakketten samengesteld. Namelijk de Light, Professional en de Premium versie. 

 • Light
 • 299
  per jaar
 • 1x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • Optioneel
 • 1 x per Week
 • Nee
 • Nee
 • Nee

Wil je meer informatie over WordPress onderhoud of WordPress Support?

Stuur mij dan een bericht of bel 06-42016838 en ik neem dezelfde dag nog contact met je op.

TOP