Zoekmachine optimalisatie voor meer bezoekers naar uw website

zoekmachine optimalisatie webdesigner Hoofddorp

Zoekmachine optimalisatie is noodzakelijk om uw website goed vindbaar te maken.

Want de vindbaarheid van uw website in de zoekresultaten van zoekmachine's is van groot belang voor uw bedrijf.

Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat ruim 50% van de MKB websites niet goed vindbaar is op internet? Een goede notering in de zoekresultaten van zoekmachines van uw bedrijf of onderneming zorgt voor meer bezoekers aan uw website. En elke bezoeker van uw website is een  (potentiële) klant. Vooraf bepalen wij samen met u een goede SEO strategie en met welke zoekwoorden uw website gevonden moet worden. Artikel marketing is één van de vele SEO opties die wij gebruiken.

Een krachtige bedrijfswebsite door goede zoekmachine optimalisatie.

SEO zoekmachine optimalisatie HoofddorpU wilt natuurlijk dat uw website iets gaat opleveren. Dat snappen wij heel goed. Uw website is niet alleen uw visitekaartje op het internet. Het moet ook iets gaan opleveren. Bijvoorbeeld nieuwe klanten en omzet. Uw dienst, product of boodschap zal helder en duidelijk overkomen op de bezoeker van uw website. Uw website zal goed scoren en te vinden zijn in de zoekresultaten van zoekmachines. Lokale vindbaarheid is ontzettend belangrijk en onderschat. Bedenk uzelf maar eens hoeveel mensen gebruik maken van hun mobiele telefoon om even snel iets op te zoeken. Hierbij wordt de locatie van de mobiele telefoon gebruikt. Als uw website dan is voorzien van onze zoekmachine strategie is uw website gegarandeerd terug te vinden op de 1e pagina van zoekmachines.

Wij besteden veel zorg een aandacht aan uw website. Het is belangrijk dat de opbouw van uw website volgens bepaalde richtlijnen gaat zodat uw website gebruiksvriendelijk is. Een gebruiksvriendelijk website zorgt er namelijk voor dat bezoekers niet snel uw website zullen weg klikken en op zoek gaan naar uw concurrent. Samen met u bepalen we wat de beste lay-out is voor uw website. Wij adviseren u daarbij. U beslist! Een goede integratie van social media tezamen met een Facebook- en een Twitterpagina zijn bijna niet meer weg te denken. Daarom kunnen wij ook die diensten leveren. Wat het belang is van een Facebook- en Twitter pagina voor uw bedrijf kunt u HIER lezen.

Voorbeelden van een goed zoekmachine optimalisatie.

Wij laten u hieronder voorbeelden zien van onze vooraf bepaalde goede strategie van zoekmachine optimalisatie.  Uitstekende zoekresultaten van zeer tevreden klanten van Jcmwebdesign. Als u op de vetgedrukte zoekwoorden klikt verschijnt de pagina van Google met de zoekresultaten van het vetgedrukte woord.  Zoekmachine optimalisatie is een gespecialiseerd vakgebied wat niet elke webdesigner beheerst. Wij wel!  De resultaten spreken voor zich. Oordeelt u zelf maar...

Multismoke wilde goed gevonden worden in de zoekresultaten als een potentiële klant zoekt met het woord ROOKOVENS.
Suus Kappers wilde goed gevonden worden met de zoekwoorden KAPSALON BERKEL EN RODENRIJS.
Boedelruiming Haarlemmermeer wilde goed gevonden met de zoekwoorden BOEDELRUIMING en BOEDELBEDRIJF.
Helpmijncomputerdoetraar wilde goed gevonden worden met de zoekwoorden COMPUTERHULP OP AFSTAND.

TOP