Zoekmachine optimalisatie voor een goed vindbare website.

Waarom zoekmachine optimalisatie zo belangrijk is  voor uw website.

De vindbaarheid van uw website in de zoekresultaten van zoekmachine's is van groot belang voor uw bedrijf en afhankelijk van zoekmachine optimalisatie. Waar gaat jouw website allemaal gevonden worden op het internet en is de website goed te vinden met een zoekmachine? Dat zijn vragen die niet altijd vooraf te beantwoorden zijn. Dat is van heel veel factoren afhankelijk. Dus niet alleen van zokemachine optimalisatie maar ook van goede content en een goed geoptimaliseerde website.

Laat jouw website het werk doen door goed zoekmachine optimalisatie.

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat ruim 50% van de MKB websites niet goed vindbaar zijn op internet? En dat is raar. Want de gemiddelde website is vrij prijzig en dan mag je van verwachten zoekmachine optimalisatie een groot deel van jouw website is geweest. Als je een website hebt dan wil je ook er veel mensen zouw website bezoeken.

Het aantal bezoekers van een website en zoekmachine optimalisatie.

Wat hebben het aantal bezoeker en zoekmachine optimalisatie met elkaar te maken? Mensen zoeken vaak niet verder dan er eerste twee pagina's van Google of een andere zoekmachine. En hoe beter de zoekmachine optimalisatie hoe hoger jouw website in Google komt. Dus goede SEO zorgt voor een goede notering in de zoekresultaten van zoekmachines en dus meer bezoekers naar jouw website. En vergeet niet dat elke bezoeker van jouw website is een (potentiële) klant.

Vooraf bepalen wij samen een goede zoekmachine optimalisatie strategie en met welke zoekwoorden jij wil dat jouw website gevonden moet gaan worden. Artikel marketing is één van de vele SEO opties die wij gebruiken.

Jij wil natuurlijk dat jouw WordPress website iets gaat opleveren.

Jouw website is niet alleen het visitekaartje op het internet. Het moet ook iets gaan opleveren. Bijvoorbeeld nieuwe klanten en en een hogere omzet. Jouw dienst, product of boodschap zal helder en duidelijk moeten overkomen op de bezoeker van jouw website. Een eerste indruk is gewoon belangrijk. Jouw website zal goed scoren en goed te vinden zijn in de zoekresultaten van zoekmachines.

Lokale vindbaarheid  van jouw website en zoekmachine optimalisatie.

Lokaal moet jouw website zeker goed gevonden worden. Dit is misschien nog wel het belangrijkst en meest onderschat. Waarom is de lokale vindbaarheid van jouw website zo belangrijk? Bedenk maar eens hoeveel mensen gebruik maken van hun mobiele telefoon om even snel iets op te zoeken. Hierbij wordt de locatie van de mobiele telefoon gebruikt. Als jouw website dan is voorzien van mijn zoekmachine optimalisatie strategie dan zal jouw website gegarandeerd gevonden worden op de 1e pagina van de zoekresultaten.

Ik besteed veel tijd en zorg een aandacht aan jouw WordPress website. Het is belangrijk dat de opbouw van jouw website volgens bepaalde richtlijnen gaat zodat jouw website gebruiksvriendelijk is. Een gebruiksvriendelijk WordPress website zorgt er namelijk voor dat bezoekers niet snel jouw website zullen weg klikken of op zoek gaan naar jouw concurrent. Samen bepalen we wat de beste lay-out is voor de website. Ik heb hierin een adviserende rol. Jij beslist! Een goede integratie van social media tezamen met een Facebook- en een Twitterpagina zijn bijna niet meer weg te denken. Daarom kan ik die diensten ook leveren.

 

Voorbeelden van goede zoekmachine optimalisatie.

Uitstekende zoekresultaten van zeer tevreden klanten. Als je op de vetgedrukte zoekwoorden klikt verschijnt de pagina van Google met de zoekresultaten van het vetgedrukte woord.  Zoekmachine optimalisatie is een gespecialiseerd vakgebied en niet vanzelfsprekend.

TOP