Over Jcmwebdesign

Jcmwebdesign is Hans Stokman.

 

WordPress Webdesigner Jcmwebdesign - Ik ben webdesigner en maak WordPress websitesWanneer u op zoek bent naar een WordPress webdesigner om uw website te laten maken, denk ik dat u bij mij aan het juiste adres bent. Het klinkt heel cliché maar dat denk ik ècht.

Waarom ik dat denk? Nou, dat zou u eigenlijk aan mijn cliënten moeten vragen. Want ik kan in deze introductie over WordPress webdesigner Jcmwebdesign Hoofddorp alles neerzetten wat ik wil. Zelfs dat ik de beste WordPress webdesigner van Nederland ben en dat uw WordPress website op de eerste plaats van alle zoekresultaten in Google komt te staan. Maar zo ben ik niet en dat kan ik niet. Ik ben een freelance webdesigner met een passie voor webdesign! 

 

Wat deze webdesigner wel kan is een website maken die volledig aansluit bij uw behoefte. Daarbij is regelmatig overleg en goed contact van belang. Wanneer uw opdracht mij volledig duidelijk is zal ik starten met het ontwerpen van uw WordPress website. Tijdens het ontwerpproces kunt u de wijzigingen bekijken omdat ik uw website in eerste instantie opbouw op een andere locatie dan waar uw huidige website staat. Ik ga voor u een WordPress website maken die goed gevonden zal worden door zoekmachines. Zo goed zelfs dat uw klanten uw website zullen vinden op de eerste pagina van alle zoekresultaten.

Een goed vindbare website op lokaal niveau wordt namelijk steeds belangrijker. Hoe dat komt? Mensen zoeken steeds vaker via hun mobiele telefoon. Doordat een mobiele telefoon gebruik maakt van GPS zal de desbetreffende zoekopdracht uitgevoerd worden vanuit de locatie van waar de telefoon zich bevindt.

WordPress Webdesigner Jcmwebdesign zorgt er voor dat uw WordPress website uitstekend gevonden worden

Ik zal u een voorbeeld geven. Ik bevind mij in Hoofddorp en ik heb trek in een krentenbol van een bakker in Hoofddorp. Dan zoek ik met mijn telefoon op het internet naar een bakkerij in Hoofddorp. Zoekmachines vangen via de GPS van mijn mobiele telefoon mijn locatie in Hoofddorp op en zullen als eerste alle bakkerijen in Hoofddorp in hun zoekresultaten laten zien. En ik kan u garanderen dat de website van een bakkerij in Hoofddorp welke door Jcmwebdesign gemaakt is hier tussen staat!

Om bovenstaande te bewijzen kunt u klikken op deze link "Webdesigner Hoofddorp". Wanneer u op deze link klikt krijgt u een overzicht van Google met daarin de eerste 10 resultaten van webdesigners gevestigd in Hoofddorp. U kunt ziet dat de website van Jcmwebdesign op de eerste pagina van de van Google staat.

Webdesigner Jcmwebdesign

Bent u op zoek naar een WordPress webdesigner?

Dan help ik u graag verder. Ik sta open voor elke webdesign-opdracht. Als u voor Jcmwebdesign kiest weten u en ik precies waar wij aan toe zijn. U weet wat u van mij mag en kan verwachten. U weet vooraf hoeveel uw WordPress website u gaat kosten. En ik weet wat mij als webdesigner te doen staat. Namelijk een WordPress website voor u maken met een uitstekend rendement! Een website die voor u ook echt bezoekers oplevert!

TOP