Over WordPress webdesigner Jcmwebdesign

WordPress webdesigner Jcmwebdesign is Hans Stokman.

 

wordpress-webdesigner-jcmwebdesign-hoofddorpHallo. U bent meer dan vermoedelijk op deze pagina van WordPress webdesigner Jcmwebdesign terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een WordPress webdesigner die voor u een WordPress website kan maken. Dus dat komt heel goed uit want ik ben een WordPress webdesigner en maak WordPress websites. Ik heb veel ervaring in het maken van WordPress websites en ben daar dan ook best wel goed in al zeg ik het zelf. Dus wanneer u op zoek bent naar een WordPress webdesigner dan bent u bij mij aan het juiste adres. Dat klinkt heel cliché maar dat denk ik ècht. Waarom ik dat denk? Dat zou u eigenlijk aan mijn cliënten moeten vragen.

Want ik kan in deze introductie over WordPress webdesigner Jcmwebdesign alles schrijven wat ik wil. Zelfs dat ik de beste WordPress webdesigner van Nederland ben en dat uw WordPress website op de eerste plaats van alle zoekresultaten in Google komt te staan. Maar zo ben ik niet en dat kan ik niet. 

Wat ik wel ben is een WordPress webdesigner met een passie voor WordPress webdesign! En wat ik kan is voor u een WordPress website ontwikkelen die volledig aansluit bij uw behoefte en huisstijl. Daarbij is regelmatig overleg en goed contact van belang.

Waarom een WordPress website?

WordPress is een CMS systeem. Dat betekend dat als u kiest voor Wordpress webdesign dat u dan kunt zelf uw website kan aanpassen en bijhouden. Ik ben een grote fan van WordPress. 

Wanneer een nieuwe WordPress webdesign opdracht mij volledig duidelijk is zal ik starten met het ontwerpen van de WordPress website. Tijdens het ontwerpproces kunt u de wijzigingen bekijken omdat ik uw website in eerste instantie opbouw op een andere locatie dan waar uw huidige website staat. Ik ga voor u een WordPress website maken die goed gevonden zal worden door zoekmachines.

wordpress website lokaal vindbaar zoekmachine optimalisatieZo goed zelfs dat uw klanten uw website op lokaal nivo zullen vinden op de eerste pagina van alle zoekresultaten. Een goed vindbare website op lokaal niveau wordt namelijk steeds belangrijker. Hoe dat komt? Mensen zoeken steeds vaker via hun mobiele telefoon.

Doordat een mobiele telefoon gebruik maakt van GPS zal de desbetreffende zoekopdracht uitgevoerd worden vanuit de locatie van waar de telefoon zich bevindt.

Ik zal u een voorbeeld geven...

Ik bevind mij in Hoofddorp en ik heb trek in een krentenbol van een bakker in Hoofddorp. Dan zoek ik met mijn telefoon op het internet naar een bakkerij in Hoofddorp. Een zoekmachine zoals Google vangt via het GPS signaal van mijn mobiele telefoon mijn locatie in Hoofddorp. Vervolgens zal Google alle bakkerijen in mijn nabije omgeving laten zien in het zoekresultaat.

En ik kan u garanderen dat als WordPress webdesigner Jcmwebdesign voor deze bakkerij in Hoofddorp een website had gemaakt, deze op de eerste pagina van het zoekresultaat had gestaan.

Om dit te bewijzen kunt u klikken op deze link "WordPress Webdesigner Hoofddorp". Wanneer u op deze link klikt krijgt u een overzicht van Google met daarin de eerste 10 resultaten van WordPress webdesigners gevestigd in Hoofddorp. U kunt ziet dat de website van Jcmwebdesign op de eerste pagina van de van Google staat.

wordpress webdesigner hoofddorp

Dus bent u op zoek naar een WordPress webdesigner?

Dan help ik u graag verder. Ik sta open voor elke WordPress webdesign opdracht. Als u voor Jcmwebdesign kiest weten u precies waar u aan toe bent. U weet wat u van mij mag en kan verwachten.

U weet vooraf wat de kosten van uw WordPress website zijn. En ik weet wat mij, als WordPress webdesigner te doen staat. Namelijk een WordPress website voor u maken in uw huisstijl en met een uitstekend rendement! Een WordPress website die ook echt bezoekers oplevert!

TOP